Personal

Maryam Pourmousa

Specialist tandläkare

Jag tog min tandläkarexamen 1994 vid Malmö Tandläkarhögskola. Min specialistutbildning innefattar bl.a. fyra års vidareutbildning inom tandlossningssjukdomar och implantologi vid Karolinska Institutet i Huddinge i Stockholm.

Förutom specialisttandvård som omfattar såväl traditionell tandköttsbehandling som operativ behandling och implantat, erbjuder jag allmäntandvård och estetisk tandvård.

Med modern och skonsam teknik och en relation som byggs på tillit och förtroende mellan mig och mina patienter, erbjuder jag högsta kvalitet på tandvården för barn, ungdomar och vuxna.

Merja Fehler

Tandsköterska

Jag har arbetet som tandsköterska i mer än 15 år och har tidigare erfarenheter från sjukvården.

Under åren har jag vidareutbildats i bl a: tandstensanering, implantat, omhändertagande av tandvårdrädda patienter, nikotinavvänjning, anestesi och tandblekning.

Förutom assistans vid patientbehandling har jag egna patientfall. Jag ansvarar även för klinikens remisshantering, kallelse -och kvalitetssystem.

Mats Agholme

Tandläkare

Jag tog min tandläkarexamen vid Karolinska Institutet i Stockholm 1988 och har arbetat som allmän tandläkare i Stockholm och Dalarna. Mitt specialintresse är laserbehandling inom tandvård och har därmed också tagit Mastership Status Laser Therapy in Dentistry vid RWTH  Aachen University, Tyskland (AALZ) 2014.

Loane Olsson

Tandhygienist

Jag utbildade mig till tandhygienist vid Tandvårdshögskolan i Mamlö och har jobbat som tandhygienist sedan 2011. Tidigare har jag jobbat på Folktandvården i Malmö där vi ständigt samarbetade med olika specialisttandläkare bl a med inriktning på tandlossning. Jag har även erfarenhet av att ta hand om tandvårdsrädda patienter. Det bästa med att jobba som tandhygienist är att få hjälpa mina patienter att nå ett bra resultat av behandlingen så att tandlossningssjukdomen avstannar. På kliniken möter ni mig så väl i behandlingsrummen som i receptionen.

Awa Dehghani

Tandvårdsbiträde

Jag studerar till tandläkare vid tandvårdshögskolan i Malmö.

Katrin Ahmadi

Tandtekniker

Jag tog min tandteknikerexamen 2011 från Karolinska Institutet i Stockholm. Därefter har jag arbetat på tandtekniker laboratorium i Stockholm och även i London. Jag har mycket erfarenhet i estetiska konstruktioner samt ortodonti. För mig är det väldigt viktigt att leverera med bästa möjliga kvalitet och med hög estetik.

Frida North

Tandläkare

Specialist i oral radiologi.

Lars Olsson

Tandläkare

specialist i oral radiologi.