Personal

Maryam Pourmousa

Specialist tandläkare

Jag tog min tandläkarexamen 1994 vid Malmö Tandläkarhögskola. Min specialistutbildning innefattar bl.a. fyra års vidareutbildning inom tandlossningssjukdomar och implantologi vid Karolinska Institutet i Huddinge i Stockholm.

Förutom specialisttandvård som omfattar såväl traditionell tandköttsbehandling som operativ behandling och implantat, erbjuder jag allmäntandvård och estetisk tandvård.

Med modern och skonsam teknik och en relation som byggs på tillit och förtroende mellan mig och mina patienter, erbjuder jag högsta kvalitet på tandvården för barn, ungdomar och vuxna.

Mats Agholme

Tandläkare

Jag tog min tandläkarexamen vid Karolinska Institutet i Stockholm 1988 och har arbetat som allmän tandläkare i Stockholm och Dalarna. Mitt specialintresse är laserbehandling inom tandvård och har därmed också tagit Mastership Status Laser Therapy in Dentistry vid RWTH  Aachen University, Tyskland (AALZ) 2014.

Merja Fehler

Tandsköterska

Jag har arbetat som tandsköterska i mer än 15 år och har tidigare erfarenheter från sjukvården.

Under åren har jag vidareutbildats i bl a: tandstensanering, implantat, omhändertagande av tandvårdrädda patienter, nikotinavvänjning, anestesi och tandblekning.

Förutom assistans vid patientbehandling har jag egna patientfall. Jag ansvarar även för klinikens remisshantering, kallelse -och kvalitetssystem.

Karen Josefsson

Tandsköterska

Efter min tandsköterskeexamen i Stockholm 2015 har jag jobbat inom både allmän och medicinsk tandvård.

De sista ett och ett halvt åren har jag arbetat intensivt med kirurgiska tandläkare och narkospatienter. Jag har stor erfarenhet att bemöta olika typer av patienter – tandvårdsrädda, förståndshandikappade, äldre och mycket sjuka patienter.

Mitt mål är att alltid ge den högsta möjliga kvalitén och att det ska kännas tryggt och lätt för patienten.

Homa Borhani

Tandhygienist

Jag tog min tandhygienistexamen 1996. Under min långa karriär har jag arbetat inom folktandvården i Falun och Stockholm. Mitt område omfattar bl.a behandlingar av patienter med tandlossning, periimplantit, tandvårdsrädsla, blekning av tänder samt barntandvård. Min motivation att jobba som tandhygienist är förutom att jobba på en professionell tandklinik att arbeta för patientens bästa och ha en roll som bidrar och följer patienters väg till friskhet. Att ha friska tänder är en livskvalité tycker jag!

Neda Jahed

Tandtekniker

Jag tog min tandtekniker examen från Umeå Universitet. Jag ser fram emot att träffa er både i behandlingsrummen och i receptionen.

Awa Dehghani

Tandläkarstudent

Jag studerar till tandläkare vid tandvårdshögskolan i Malmö.

Jag jobbar som tandvårdsbiträde på folktandvården och här på Wasa Tandklinik.

Vianne Hansson

Tandläkare

Specialist i oral radiologi.

Lars Olsson

Tandläkare

Specialist i oral radiologi.