Våra medarbetare

 
teamphoto-1.jpg

Maryam Pourmousa

Specialist tandläkare

Jag tog min tandläkarexamen 1994 vid Malmö Tandläkarhögskola. Min specialistutbildning innefattar bl.a. fyra års vidareutbildning inom tandlossningssjukdomar och implantologi vid Karolinska Institutet i Huddinge i Stockholm.

Jag sitter även som ordförande för Sällskapet för Parodontologi i Stockholm.

Förutom specialisttandvård som omfattar såväl traditionell tandköttsbehandling som operativ behandling och implantat, erbjuder jag allmäntandvård och estetisk tandvård.

Med modern och skonsam teknik och en relation som byggs på tillit och förtroende mellan mig och mina patienter, erbjuder jag högsta kvalitet på tandvården för barn, ungdomar och vuxna.

Mats foto.png

Mats Agholme

Tandläkare

Jag tog min tandläkarexamen vid Karolinska Institutet i Stockholm 1988 och har arbetat som allmän tandläkare i Stockholm och Dalarna.

Mitt specialintresse är laserbehandling inom tandvård och har därmed också tagit Mastership Status Laser Therapy in Dentistry vid RWTH  Aachen University, Tyskland (AALZ) 2014.

Wasa-Personal-Ilona.jpg

Ilona Eriksson

Tandsköterska

Jag är utbildad tandsköterska och har tidigare jobbat många år inom serviceyrken. Jag har vana av både patientmottagande och receptionsarbete.

Förutom assistans vid patientbehandling så ansvarar jag även för klinikens remisshantering, kallelse -och kvalitetssystem.

Jag uppskattar mötet med människor och ser fram emot att träffa er!

Wasa-Personal-Homa.jpg

Homa Borhani

Tandhygienist

Jag tog min tandhygienistexamen 1996. Under min långa karriär har jag arbetat inom folktandvården i Falun och Stockholm.

Mitt område omfattar bl.a behandlingar av patienter med tandlossning, periimplantit, tandvårdsrädsla, blekning av tänder samt barntandvård. Min motivation att jobba som tandhygienist är förutom att jobba på en professionell tandklinik att arbeta för patientens bästa och ha en roll som bidrar och följer patienters väg till friskhet. Att ha friska tänder är en livskvalité tycker jag!

Wasa-Personal-Neda.jpg

Neda Jahed

Tandtekniker

Jag tog min tandtekniker examen från Umeå Universitet. Jag ser fram emot att träffa er både i behandlingsrummen och i receptionen.

Wasa-Personal-Awa.jpg

Awa Dehghani

Tandläkarstudent

Jag studerar till tandläkare vid tandvårdshögskolan i Malmö.

Jag jobbar som tandvårdsbiträde på folktandvården och här på Wasa Tandklinik.

Wasa Sotiria.jpg

Sotiria Aslanidou

Tandsköterska

Wasa-loggabild.jpg

Vivianne Hansson

Tandläkare

Specialist i oral radiologi

Wasa-loggabild.jpg

Lars Olsson

Tandläkare

Specialist i oral radiologi